Motorsport

IMG 8633

Jan Hroar Bjørklund

Rallycross / Rally (is-, bakke- og rundbaneløp)

Startet med bilsport i 1968 og har uttallige løpsbiler opp gjennom karrieren. Det startet med en Fiat 128 ...

 

Atle Bjørklund

Rally /Rallycross

Atle har kjørt utalige billøp gjennom xx sesonger. Han har aldri lagt så mye i denne satsinge, og kjører aller helst for gøy. Men gode resultater og ettappe tider i rally har han hatt. Han har blant annet kjørt fra Petter Solberg og PG Andersson på enkelte ettapper / løp. Begger de to førerne er som kjent nå verdensmestere i rally, uten at Atle legger så mye i dette. Men det er moro å se at vi har farten inne til tider, har han tidligere utalt. Det har også blitt mange rullinger opp gjennom starten av karrieren og han er glad for at alt av opprettingsutstyr er tilgjengelig på Bærum Biloppretting. Atle har kjørt både rally og rallycross, men det er i rallyløypa han trives aller best. Nå deltar han i sin Subaru Impreza STI i den nye merkescupen til Subaru i Rally.

 

Kenneth Arstad

Rallycross

Kenneth har vært aktiv i motorsporten siden 1997, da det hele startet med bilcross. Kenneth startet umiddelbart med bilcross når han begynte på Bærum Biloppretting i 1997. Det har blitt flere gode resultater opp gjennom årene, men høydepunktet kom så tidlig som i 1999 på Hellerstad. Kenneth vant da "frontmotor mestermøte", en stor og gjev konkurranse innen bilcross. Etter dette har Kenneth kjørt rallycross med både Opel Ascona B, Volvo 940 og Opel Calibra. Det ble flere gode resultater med Asconaen, deriblant en tredjeplass i en NM runde. I år stiller Kenneth med sin Opel Calibra i Norgesmesterskapet i Rallycross, i likhet med Frode (annen klasse).

 

Frode Skaar

Rallycross

Frode var i barndommen rundt på billøp som hans store barndomshelt Jan Hroar Bjørklund kjørte. Gjennom moren til Frode som er kusinen til Jan Hroar ble interessen startet. Første opplevelsen i en rallycross bil hadde forøvrig Frode med sin nåværende sjef, Atle Bjørklund, på isen (Nipa) i 1986. Brødrene Atle og Frode var begge like ivrig og begge brødrene har vært innom Bærum Biloppretting. Frode var lærling her i perioden 98-01 før han flyttet hjem til Sarpsborg igjen i mars 2001. Siden sommeren 2008 har han vært innleid gjennom sitt eget firma hos oss. Nå driver Frode sitt eget team, Skaar Racing Team -der han satser på Norgesmesterskapet i Rallycross med en Citroën Saxo. Motorsport karrieren startet mens han var lærling på Bærum Biloppretting i 1998. Det startet med bilcross, og etterhvert ble det rallycross. Han har i likhet med Jan Hroar og Atle deltatt i EM runder i Rallycross.

Kontakt

Beliggenhet

  • Rudsletta 84
    1351 Rud

Åpningstider

Man - Ons 07:00 - 16:00
Tor 07:00 - 17:00
Fre 07:00 - 15:00